ŞIRNAK / MERKEZ - Kumçatı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuz Kumçatı Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK proje yarışmasına 20 proje ile katılmış ve 20 proje onay almıştır.Bu sebeple okulumuzda 2 gün süren proje sergisi yapılmıştır.Proje sergimize İl Miili Eğitim Müdürü Sayın İzzettin Aydın ve Kumçatı Belediye Başkanı Sayın Nimet Demir katılmıştır.Proje sergimizde ayrıca halk oyunları,şiir dinletisi,münazara,voleybol turnuvası ,kermes gibi etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.

Kas

Ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı,sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz Kumçatı Anadolu İmam Hatip Lisesi Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor. Bu zaferi bizlere kazandıran şehit ve gazilerimizi bir kez daha anıyoruz.

Ara

Okulumuzda öğretmenlere ergenlik dönemi ve ergenlerde iletişim semineri verilmiştir.

Ara

Okulumuzda uygulanan altı şapkalı düşünme ve istasyon teknikleri ile öğrencilerin derse daha iyi motive olması sağlandı.İstasyon tekniği ile ortaya çıkan ürünlerimiz de panoda sergilendi.

Ara

Öğrenci mesleki gelişim alanında okul ve camilerde mesleki uygulama derslerimiz yapılmaktadır

Ara

Eğitim ortamları ve fiziki alanlarımız yabancı dillerde yazılan özlü sözlerle donatıldı.

Kas

Okulumuzda Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı kapsamında okulumuzda sportif ve kültürel faaliyetler düzenlenmektedir.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız